CONVERSION

Selskapet ble startet i 2013 av Thomas Ingebrigtsen og står bak Kjede- og kjøpesenterrapporten som til neste år utkommer i sin fjerde utgave. Conversion arbeider med kundeadferd, innsikt og analyse for en rekke av våre største kjøpesentre og har praktiske uttak i foredrag og samlinger så vel som i 1til 1 konsultasjoner på gulvet i senteret.

Daglig leder i Conversion, Thomas Ingebrigtsen, er en erfaren foredragsholder, og ikke minst når det kommer til kjøpesentre og butikkledermøter med godt over 100 gjennomførte foredrag de siste årene. Thomas startet i retail med Session Bergen i 1993 og gikk videre med flere butikkonsepter og en årrekke i reklame og kommunikasjon før han endte som markedssjef for Diesel og senere Trade&Retail Manager for Diesel Nordic med ansvaret for over 600 dører. Siden 2013 har han stått for over 15.000 kundeobservasjoner, mer enn 16.000 butikkbesøk og personlig over 500 intervjuer med butikkledere fra alle bransjer over hele landet.

Thomas treffer du her.

De siste to årene har også Yashar Alousha vært en del av Conversion. Yashar og Thomas møtte hverandre da de begge solgte jeans. Yashar i butikk og Thomas som markedssjef. Etter dette gikk Yashar fra å være stjerneselger i JC til å bli butikkleder og senere Retail Manager i Humac med ansvar for alle landets butikker. I dag jobber han med salgscoaching, undersøkelser og rådgivning for kjøpesentre og retailere.

Yashar treffer du her.